忍者ブログ

ファン専用まとめブログ「リローデッド D.O」

基本的にリローデッド関連の情報を掲載しているよ♪

[PR]

×

[PR]上記の広告は3ヶ月以上新規記事投稿のないブログに表示されています。新しい記事を書く事で広告が消えます。


レイメイ藤井 顕微鏡 ハンディ ZOOM グレー RXT203N

2016/05/09データアイテム
レイメイ藤井 顕微鏡 ハンディ ZOOM グレー RXT203N
●更なるミクロの世界へ●大人気のハンディ顕微鏡に60~120倍のズーム機能付モデルが新登場!UVライト機能も搭載!今まで知らなかった、更なるミクロの世界を観てみよう!●LEDライト付で明るくくっきり観察できます●UVライトも付いてる!身近な光るものを探してみよう!●倍率60~120倍●LEDライト付●UVライト付●本体サイズ:W60×H92×D30mm●本体重量:60g(本体含まず)●素材:ABS樹脂、アクリル樹脂●電源:単3電池×1本(別売)●付属品:ストラップ

【引用キャッチコピー抜粋】


2016年05月09日 15時 月曜日feat. D.O D.Oレボリューションズ 続き>>



PR

Health en Fitness Self Behavior Change:

16年05月09日
Health en Fitness Self Behavior Change: Health en Fitness Self Behavior Change (Dutch Edition)
5.0 van de 5 sterren



"Geweldig boek! Simpel en effectief."

Door Amazon Klant op 29 maart 2016



"Ik dacht dat het was op punt! Omdat het een therapeut mezelf, ben ik het helemaal mee eens! Mind spieren moeten werken en het beoefenen van een gedachte in een tijd is de sleutel!"



5.0 van de vijf sterren

Door DoctorOsPhd op 6 september 2014

Formaat: Kindle Edition geverifieerd aankoop



"Uitstekend!"



5,0 van 5 sterren

"Kort en recht to the point."

Door Stacy H. op 29 februari 2016

verified Inkoop

'Ik hou van wanneer de auteur verlaat de "pluis" en krijgt recht op de goede dingen.

Dit is een zaak van minder bladzijden is.

Zeer gemakkelijk duidelijke instructies over hoe veranderingen in elk gedrag zodra je dit boek lezen.

Bijvoorbeeld, elke keer als ik denk dat ik moet eten Ik gebruik deze snelle techniek en het werkt om me te helpen niet "verveling eten."




Dit boek werd gemaakt over jaren van private en publieke praktijk met behulp van bewezen elementen van de positieve psychologie en een zeer eenvoudige self-toegediend cognitieve therapeutische techniek die het verschil in de kwaliteit van het leven van een individu kan maken.

Nu, versterkt met nieuwe technologie genaamd eNudges, de One Thought Process wordt een absoluut gegarandeerd cognitieve gedragstherapie die volledig eigen beheer. Mensen houden ervan omdat het werkt.



Waarom ik hou van de One-Thought Process beschreven in dit boek ":

1. De eenvoud en effectiviteit brengt succes onmiddellijk, op dag één. Dit heeft de neiging om anderen verrast. Het maakt ook hen gelukkig.

2. Psychologen weten dat het geheim van het succes is de consistentie en wanneer de One-Thought Process wordt beoefend alleen zo weinig als vijf minuten per dag, de resultaten zijn gewoon wonderbaarlijk.

3. Het is gebouwd op bewezen principes ontwikkeld voor de behandeling van taaie, ingesleten crimineel en verslavend gedrag en nu te vinden om te werken aan ernstige evenals alledaagse gedragsverandering uitdagingen.

Als je het soort persoon die altijd al wilde een of meer gedrag te veranderen, maar ik kan niet wachten of zich niet kunnen veroorloven de tijd onnodig doorgebracht in jaren van dure bent, getrokken uit de therapie, dit boek, met behulp van de One-Thought Process is gemaakt voor u.

【引用:ショップサイトより】


2016年05月09日 14時 月曜日feat. D.O Genisys 続き>>